Vendéglátó szakmai alapismeretek

Vendéglátó szakmai alapismeretek
-- Képzőművészeti Kiadó 9799633369714 KP-2194
Ára: 3840

Hasonló termékek

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786158153935
Raktári szám: OH-BIO09TB

Bruttó egységár2000

Felkészülés az ágazati gyakorlati alapvizsgára
Felkészülés az ágazati gyakorlati alapvizsgára
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631667417
Raktári szám: MK-6403

Bruttó egységár3390

Themen Aktuell 3. mf.
Themen Aktuell 3. mf.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190116928
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár2850