Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Cukrászati technológia I.
Cukrászati technológia I.
Író: --
Kiadó: FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN: 9639107427
Raktári szám: É-307/I

Bruttó egységár1210

Gépjárműszerkezetek
Gépjárműszerkezetek
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631618679
Raktári szám: MK-59121

Bruttó egységár11990

Általános Statisztika példatár II.
Általános Statisztika példatár II.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631952780
Raktári szám: NT-42492/P

Bruttó egységár2500