Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 3.
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 3.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660388
Raktári szám: MK-6038-9

Bruttó egységár2110

Generation 2000 1. Test
Generation 2000 1. Test
Író: --
Kiadó: Macmillan Kiadó
ISBN: 9780435299897
Raktári szám: MM-

Bruttó egységár1190

Történelem  2021 Emelt sz.szób.tétel
Történelem 2021 Emelt sz.szób.tétel
Író: --
Kiadó: Corvina Kiadó
ISBN: 9789631367218
Raktári szám:

Bruttó egységár1990