Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Solutions Upp.-Interm.SB. (2nd) Ed.(Biz)
Solutions Upp.-Interm.SB. (2nd) Ed.(Biz)
Író: --
Kiadó: Libro-Trade Kft.
ISBN: 9780194552899
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár6500

Themen Aktuell 1. TK.+CD
Themen Aktuell 1. TK.+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190016907
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár8350

Fémipari alapműveletek elmélete és gyakorlata
Fémipari alapműveletek elmélete és gyakorlata
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789632750811
Raktári szám: TM-21014

Bruttó egységár1990