Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Új érettségi témakörök vázl tört.közép és emelt
Új érettségi témakörök vázl tört.közép és emelt
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789632615387
Raktári szám: MX-1115

Bruttó egységár3980

Felszolgálás 20 tételben 2012
Felszolgálás 20 tételben 2012
Író: --
Kiadó: Voleszák Zoltán
ISBN: 9789639980204
Raktári szám: VZ-MPN123

Bruttó egységár5500

Lagune 3. mf.
Lagune 3. mf.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190116263
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár4150