Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 9-10.A I.TK/2020/NAT
Biológia 9-10.A I.TK/2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256508
Raktári szám: OH-BIO910TA/I

Bruttó egységár3270

Matematika a szakisk. 9.o.
Matematika a szakisk. 9.o.
Író: --
Kiadó: Konsept-H Kiadó
ISBN: 9789639936292
Raktári szám: KT-0313/9

Bruttó egységár1930

Biológia 10. TK.-szakiskolás
Biológia 10. TK.-szakiskolás
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636976590
Raktári szám: MS-3027

Bruttó egységár1230