Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786158153935
Raktári szám: OH-BIO09TB

Bruttó egységár2000

Üzleti gazdaságtan 11.
Üzleti gazdaságtan 11.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660128
Raktári szám: MK-6012-5

Bruttó egységár5135

Kémia 9. TK. /2020/NAT
Kémia 9. TK. /2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178275
Raktári szám: OH-KEM09TA

Bruttó egységár1600