Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Gyűjtemény a Biológia emelt1112./2020/NAT
Gyűjtemény a Biológia emelt1112./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362562
Raktári szám: OH-BIO1112E

Bruttó egységár2920

General Communications Skills and Exercises tk.
General Communications Skills and Exercises tk.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631933666
Raktári szám: NT-81335/2

Bruttó egységár3660

Magyar nyelv és kommunikáció 9-10. TK
Magyar nyelv és kommunikáció 9-10. TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631947779
Raktári szám: NT-00931-1031/1

Bruttó egységár1530