Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Színes irodalom 12./NAT 2020/ ÚJ.
Színes irodalom 12./NAT 2020/ ÚJ.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364160
Raktári szám: OH-MIR12TB

Bruttó egységár2340

Irodalom 10. TK
Irodalom 10. TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631964363
Raktári szám: NT-14240/1

Bruttó egységár1920

Irodai gépírás számítógépen II.
Irodai gépírás számítógépen II.
Író: --
Kiadó: Forrai Gazdasági Akadémia Kft.
ISBN: 64499422
Raktári szám: FA-59671

Bruttó egységár3465