Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kon-Takt 1. MF./NAT
Kon-Takt 1. MF./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256980
Raktári szám: OH-NEM09M

Bruttó egységár2830

Vendéglátás és gazdálkodás szakisk. példatár
Vendéglátás és gazdálkodás szakisk. példatár
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660395
Raktári szám: MK-6039-7

Bruttó egységár2440

Érettségi témakörök vázlata fizika k és eme/2024
Érettségi témakörök vázlata fizika k és eme/2024
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789634990215
Raktári szám: MX-1912

Bruttó egységár4680