Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 10. TK-gimnázium
Biológia 10. TK-gimnázium
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636974251
Raktári szám: MS-2641

Bruttó egységár4080

Felszolgálás 20 tételben 2012
Felszolgálás 20 tételben 2012
Író: --
Kiadó: Voleszák Zoltán
ISBN: 9789639980204
Raktári szám: VZ-MPN123

Bruttó egységár5500

New Headway Upp.interm. (2nd Ed.) WB+key
New Headway Upp.interm. (2nd Ed.) WB+key
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194358019
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2260