Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Felkészülés az ágazati gyakorlati alapvizsgára
Felkészülés az ágazati gyakorlati alapvizsgára
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631667417
Raktári szám: MK-6403

Bruttó egységár3390

Nyelvi kommunikációs TK. 10. Régi
Nyelvi kommunikációs TK. 10. Régi
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631948059
Raktári szám: NT-12556/M

Bruttó egységár869

Deutsch.com 1. tk.
Deutsch.com 1. tk.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190016587
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár4440