Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Hotline Interm. WB
New Hotline Interm. WB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194357685
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár1724

Érettségi témak. vázl.tört. középsz./ÚJ! 2024(Biz)
Érettségi témak. vázl.tört. középsz./ÚJ! 2024(Biz)
Író: --
Kiadó: Libro-Trade Kft.
ISBN: 9789632617893
Raktári szám: MX-1919

Bruttó egységár4680

Építőipari anyag- és gyártásismeret II,
Építőipari anyag- és gyártásismeret II,
Író: --
Kiadó: Szega Books Kft.
ISBN: 9789638647078
Raktári szám:

Bruttó egységár2400