Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Eszperantó nyelvkönyv CD
Eszperantó nyelvkönyv CD
Író: --
Kiadó: Lingvo -Studio és Kult. Eszperentó Szöv.
ISBN: 94720452
Raktári szám:

Bruttó egységár2555

Mechanika, hőtan, elektrosztatika 9. tk.
Mechanika, hőtan, elektrosztatika 9. tk.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631968309
Raktári szám: NT-14115

Bruttó egységár1960

Cukrászati technológia I.
Cukrászati technológia I.
Író: --
Kiadó: FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN: 9639107427
Raktári szám: É-307/I

Bruttó egységár1210