Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Valószínűségszámítás TK.
Valószínűségszámítás TK.
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636975487
Raktári szám: MS-3255

Bruttó egységár1440

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178305
Raktári szám: OH-BIO09TA

Bruttó egységár1920

Kémia MF. 9.o
Kémia MF. 9.o
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639224872
Raktári szám: PD-196

Bruttó egységár885