4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek
Író: --
Kon-Takt 1. tanári kézikönyv CD
Író: --
Kémia II. MF
Író: --
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 3.
Író: --
Kémia 10.TK.Kísérleti
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631619430
Raktári szám:
MK-21955
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Horizons 4. WB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194388870
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
1990
New Headway interm. (2nd Ed.) SB.
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194702232
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
4590
Zöld Föld TK. Haladóknak/NAT2020
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789634363316
Raktári szám:
OH-FNT1112TA
Bruttó egységár
4050