Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Delfin Tanári kézikönyv
Delfin Tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190216017
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár7280

Vendéglátási tevékenység gyakorlása 2010
Vendéglátási tevékenység gyakorlása 2010
Író: --
Kiadó: Voleszák Zoltán
ISBN: 9789639980068
Raktári szám: 1470-06

Bruttó egységár3380

 Irodalom 10. A TK./NAT
Irodalom 10. A TK./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178725
Raktári szám: OH-MIR10TA

Bruttó egységár2640