Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémia 9. TK.
Kémia 9. TK.
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636973162
Raktári szám: MS-2616U

Bruttó egységár3840

Munkajogi és vállalkozási ismeretek
Munkajogi és vállalkozási ismeretek
Író: --
Kiadó: Szega Books Kft.
ISBN: 9789639702516
Raktári szám: GS-0-29

Bruttó egységár3750

Gyűjtemény a Biológia emelt.9-10./2020/NAT
Gyűjtemény a Biológia emelt.9-10./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631998382
Raktári szám: OH-BIO910E

Bruttó egységár3200