Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémia 9.TK.Kísérleti
Kémia 9.TK.Kísérleti
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789636828318
Raktári szám: FI-505050901

Bruttó egységár1600

Fizika 9.-Szakiskolás MF.
Fizika 9.-Szakiskolás MF.
Író: --
Kiadó: Korona Kiadó
ISBN: 9789639376373
Raktári szám: KO-0133/M

Bruttó egységár649

Cukrászati technológia I.
Cukrászati technológia I.
Író: --
Kiadó: FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN: 9639107427
Raktári szám: É-307/I

Bruttó egységár1210