Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Történelem 9. TK NAT/Hat osztályos
Történelem 9. TK NAT/Hat osztályos
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631979480
Raktári szám: NT-17603

Bruttó egységár2230

Biológia 9. TK.-szakiskolás
Biológia 9. TK.-szakiskolás
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636976576
Raktári szám: MS-3025

Bruttó egységár1190

A műszaki rajz alapjai
A műszaki rajz alapjai
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789632751139
Raktári szám: TM-11012/3/K

Bruttó egységár4390