Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

*Érettségi irodalom adattár és tesztek 2./2024
*Érettségi irodalom adattár és tesztek 2./2024
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 0172580000005
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár4390

Biológia.egészségtan 10.MF. szakiskolás
Biológia.egészségtan 10.MF. szakiskolás
Író: --
Kiadó: Korona Kiadó
ISBN: 9789639376748
Raktári szám: KO-0167/M

Bruttó egységár650

Újgenerációs-Kémia 9/B TK./ÚJ
Újgenerációs-Kémia 9/B TK./ÚJ
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634361527
Raktári szám: FI-505050903/1

Bruttó egységár1850