4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek
Író: --
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 3.
Író: --
1500 fogalom magyar nyelv és irodalomból
Író: --
Vezetés pedagógusszemmel
Író: --
Általános környezetvédelem
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631619430
Raktári szám:
MK-21955
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Matematika TK. 10.o.-szakképzős
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639612099
Raktári szám:
PD-237
Bruttó egységár
2155
Elméleti gazdaságtan feladatgy. 11.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660357
Raktári szám:
MK-6035-4
Bruttó egységár
1990
Anyanyelv szakképzősöknek 9. TK.
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636973520
Raktári szám:
MS-2189
Bruttó egységár
963