Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 11. TK-gimnázium
Biológia 11. TK-gimnázium
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636974718
Raktári szám: MS-2642T

Bruttó egységár4440

Gépészet-géptan 1. FGY.
Gépészet-géptan 1. FGY.
Író: --
Kiadó: Göttinger Bt.
ISBN: 65454654156
Raktári szám: GK-59042

Bruttó egységár464

Felkészülés az ágazati gyakorlati alapvizsgára
Felkészülés az ágazati gyakorlati alapvizsgára
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631667417
Raktári szám: MK-6403

Bruttó egységár3390