Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Cukrászati technológia I.
Cukrászati technológia I.
Író: --
Kiadó: FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN: 9639107427
Raktári szám: É-307/I

Bruttó egységár1210

Matematika felmérő 9.o.-szakképzős
Matematika felmérő 9.o.-szakképzős
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639396876
Raktári szám: PD-235/1

Bruttó egységár1035

Themen Neu 2. szójegyzék
Themen Neu 2. szójegyzék
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 319131522
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár800