Cukrászati technológia I.

Cukrászati technológia I.  
-- FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int. 9639107427 É-307/I

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631665154
Raktári szám: MK-6515-4

Bruttó egységár1990

Quartier libre 1.+DVD+ajándék
Quartier libre 1.+DVD+ajándék
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9789639641846
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár5445

Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 2.
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 2.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660371
Raktári szám: MK-6037-0

Bruttó egységár2110