Cukrászati technológia I.

Cukrászati technológia I.  
-- FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int. 9639107427 É-307/I

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660739
Raktári szám: MK-6073-9

Bruttó egységár4390

Kémia 9-10.MF.B I. NAT
Kémia 9-10.MF.B I. NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256096
Raktári szám: OH-KEM910MAB/I

Bruttó egységár1750

Történelmi atlasz középiskolásoknak
Történelmi atlasz középiskolásoknak
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636976620
Raktári szám: MS-4116

Bruttó egységár4320