Themen Aktuell 2. TK.

Themen Aktuell 2. TK.  
-- Hueber Kiadó 9783190016914 HV-

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Vendéglátó szakmai alapismeretek
Vendéglátó szakmai alapismeretek
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9799633369714
Raktári szám: KP-2194

Bruttó egységár3840

Gazdasági és vállalkozási környezetünk 9.
Gazdasági és vállalkozási környezetünk 9.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631667578
Raktári szám: MK-6030

Bruttó egységár3890

Direkt 1.TK.
Direkt 1.TK.
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9789639641419
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár2475