4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Tangram Aktuell 3. Lektion 1-4+CD
Író: --
Országos komp.mérés tesztgyűjt. II. 8.o.
Író: --
New Snapshot Starter SB
Író: --
Szöveges feladatok gyűjt.-Matematika 3.o.-Megold.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Az áruforgalom lebonyolítása
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631667257
Raktári szám:
MK-6021
Bruttó egységár
6790
Kémia TK. 10.o
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639396302
Raktári szám:
PD-197
Bruttó egységár
1427
Kekse 1. tk.
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631956702
Raktári szám:
NT-56501
Bruttó egységár
2690