4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
New Opportunities Interm. TB+CD
Író: --
Szövegértés mérési feladatlapok 7.
Író: --
Challenges 1. WB+CD
Író: --
New Headway Elementary (2nd Ed.) SB
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Cukrászszakmai ismeretek 1.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639668263
Raktári szám:
MK-5815
Bruttó egységár
7190
Matematika IV. TK.-fakultatív B változat
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631948363
Raktári szám:
NT-13431/B
Bruttó egységár
1840
New Matrix Upp-Interm. WB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194766227
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
2290