4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Pusztay László:Trianon
Író: --
Természetismeret 6.o. felmérő
Író: --
Történelem 7. MF/NAT
Író: --
Kémia a szakiskolák számára 9. MF.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
English File 3rd. Ed.int. WB/WO KEY(Biz)
Író:
--
Kiadó:
Libro-Trade Kft.
ISBN:
9780194519830
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
10500
Real Life Pre-intermediate SB.
Író:
--
Kiadó:
Longman Kiadó
ISBN:
9781405897068
Raktári szám:
LM-
Bruttó egységár
5075
Mozgóképkultúra és médiaismeret 10.TK.
Író:
--
Kiadó:
Apáczai Kiadó
ISBN:
9789633280072
Raktári szám:
AP-101901
Bruttó egységár
1785