4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Project 4 (4rd Ed.) WB (Biz)
Író: --
Érettségi tételek Magyar 30emelt szint/2024
Író: --
PONS igetáblázatok Francia(Biz)
Író: --
Újgenerációs-Irodalom 8. TK./ÚJ
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Irodalom 9. szöveggyűjtemény
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631964547
Raktári szám:
NT-14150-16150/SZ
Bruttó egységár
1690
Kémia 9. MF. /2020/NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9786156178282
Raktári szám:
OH-KEM09MA
Bruttó egységár
1500
Horvát nyelv alapfokon munkafüzet
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631954616
Raktári szám:
NT-31561/M
Bruttó egységár
1415