4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Nyelvtan és helyesírás 2. MF./NAT 2020.
Író: --
Borsi-Kálmán Béla:Kérdések és álkérédsek
Író: --
Fizika 9-10.B I.kötet TK/NAT
Író: --
Neu Deutsch für Dich 2.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Mozgóképkultúra és médiaismeret 9.TK.
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631974928
Raktári szám:
NT-17171
Bruttó egységár
1950
Solutions Advanced TB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194552226
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
7080
Anyanyelv szakképzősöknek 9. MF.
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636973704
Raktári szám:
MS-2589
Bruttó egységár
888