Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.

Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660722 MK-6072-2
Ára: 2490

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178305
Raktári szám: OH-BIO09TA

Bruttó egységár1920

Fizika 10. TK-szakiskolás
Fizika 10. TK-szakiskolás
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631948066
Raktári szám: NT-12625

Bruttó egységár1570

100 lépés az érettségihez matematika/2024
100 lépés az érettségihez matematika/2024
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636978976
Raktári szám: MS-3328U

Bruttó egységár5520