4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Történelem 7. MF /OFI/Újgenerációs
Író: --
Érettségi irodalom adattár és tesztek 1./2024(Biz)
Író: --
Csorba Győző válogatott versei
Író: --
Fizika 13 éveseknek TK.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Ének-zene 12. TK.I.
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631983128
Raktári szám:
NT-17852/I
Bruttó egységár
2620
Érettségi mintaf.kémia nyelvből 10 írásb ksz(Biz).
Író:
--
Kiadó:
Libro-Trade Kft.
ISBN:
9789632617985
Raktári szám:
MX-1130
Bruttó egységár
2880
Biológia I. TK
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631623864
Raktári szám:
MK-2386-6
Bruttó egységár
2590