4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Matematika 9. TK.-szakiskolás
Író: --
*Érettségi last minute Biológia 2024
Író: --
Egészségtan 8.o.
Író: --
Az ember teste és egészsége-Biológia 8.TK
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Érettségi felkészítő Matematika középszint 2024
Író:
--
Kiadó:
ELTE Eötvös Kiadó
ISBN:
9789633123836
Raktári szám:
Elte
Bruttó egységár
5490
Matematika TK. 10.o.-szakképzős
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639612099
Raktári szám:
PD-237
Bruttó egységár
2155
Éretts. feladatok matematikából-középszint
Író:
--
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
ISBN:
9789632610788
Raktári szám:
MX-278
Bruttó egységár
1480