4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Nyelvtan és helyesírás munkatankönyv 5.
Író: --
Persuasion/OBW Level 4.
Író: --
Matematika a szakiskolák számára 9-10.
Író: --
Spanyol szavak és kifejezések
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia, egészségtan MF. 10.o.
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639396210
Raktári szám:
PD-066
Bruttó egységár
630
Magyar nyelv 9. TK.
Író:
--
Kiadó:
Apáczai Kiadó
ISBN:
9789634652014
Raktári szám:
AP-090302
Bruttó egységár
1785
Kon-Takt 1. MF./NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631975567
Raktári szám:
NT-56541/M/NAT
Bruttó egységár
2825