Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.

Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660722 MK-6072-2
Ára: 2490

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémia 9-10.I.TK.B NAT
Kémia 9-10.I.TK.B NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256072
Raktári szám: OH-KEM910TB/I

Bruttó egységár2780

Ének-zene 9. TK/2020 NAT
Ének-zene 9. TK/2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786158153973
Raktári szám: OH-ENZ09TA

Bruttó egységár1800

Schritte International 5.Kursbuch+Arbetsbuch+CD
Schritte International 5.Kursbuch+Arbetsbuch+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190018550
Raktári szám:

Bruttó egységár4550