4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Irodalmi feladatok megoldásokkal 9.
Író: --
Nyelvtan és helyesírás 2. TK./NATÚJ/2019.
Író: --
Sokszínű Matematika 11-12. Fgy.+CD
Író: --
Em neu-Hauptkurs TK.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia 9. MF.-szakiskolás
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636976606
Raktári szám:
MS-3028
Bruttó egységár
680
Színes irodalom B 11./NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631998351
Raktári szám:
OH-MIR11TB
Bruttó egységár
2780
Kompetenciafejlesztő/Természettudomány 9-10.
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631979732
Raktári szám:
NT-81575
Bruttó egységár
1000