4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Cutting Edge intermed. kazetta
Író: --
Színes olvasókönyv II. 4.o.
Író: --
Sokszínű Matematika 11-12. Fgy.+CD
Író: --
Történelem szóbeli emelt szintű érettségi 2024
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
English Plus 2. WB with Multirom
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194748773
Raktári szám:
OX-4748773
Bruttó egységár
4225
Áruismeret II. TK
Író:
--
Kiadó:
Szaktudás Kiadó Ház Rt.
ISBN:
9789639422858
Raktári szám:
59672/2
Bruttó egységár
2600
Your Exam Success SB+CD
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631960754
Raktári szám:
NT-56506
Bruttó egységár
4490