4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Angol-magyar kéziszótár
Író: --
OBW/Stage3/ Martin Luther King/CD(Biz)
Író: --
Thesaurus of English Idioms
Író: --
Német nyelvtani összefoglaló kezdőknek és kh.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Upstream Upp-Intermediate B2+ TB
Író:
--
Kiadó:
Express Publishing
ISBN:
9781843255314
Raktári szám:
EX-
Bruttó egységár
3620
Anyanyelv szakképzősöknek 9. MF.
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636973704
Raktári szám:
MS-2589
Bruttó egységár
888
Magyar nyelv és irod.kidolgozott érett. emelt 2021
Író:
--
Kiadó:
AMTAK Bt.
ISBN:
9786156028068
Raktári szám:
Bruttó egységár
2000