Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.

Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660722 MK-6072-2
Ára: 2490

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Színes irodalom B 11./NAT
Színes irodalom B 11./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631998351
Raktári szám: OH-MIR11TB

Bruttó egységár2780

Vendéglátó szakmai alapismeretek
Vendéglátó szakmai alapismeretek
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9799633369714
Raktári szám: KP-2194

Bruttó egységár3840

Nouveau France-Euro-Express 1. tk.+CD/NAT
Nouveau France-Euro-Express 1. tk.+CD/NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631975000
Raktári szám: NT-13198/NAT

Bruttó egységár4990