4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Fizika 8. MF
Író: --
Fizika 9-10.-Szakiskolás
Író: --
Arany Lacinak/Leporelló
Író: --
Helyesírási gyakorlatok és tollbamondások 5.o.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia 9. MF.-szakiskolás
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636976606
Raktári szám:
MS-3028
Bruttó egységár
680
Fizika 11. TK.
Író:
--
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
ISBN:
9789632610948
Raktári szám:
MX-232
Bruttó egységár
2260
Nouveau France-Euro-Express 1. tk.+CD
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631940862
Raktári szám:
NT-13198/1
Bruttó egységár
4990