4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Channel your English intermediate WB+CD
Író: --
New English File intermediate szójegyzék
Író: --
Irodalom 12. TK.-szakközépiskolás
Író: --
Kapcsolj 3.-ba!
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Programozás Turbo Pascal nyelven
Író:
--
Kiadó:
BBS-Info Kft.
ISBN:
9789630371520
Raktári szám:
Bruttó egységár
1290
Irodalom 12. TK. I. rész
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631976373
Raktári szám:
NT-16420/I
Bruttó egységár
2840
Pénzügy Vállalkozásfinanszírozás II.
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631967708
Raktári szám:
NT-58344/II
Bruttó egységár
3660