4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Irodalom 8.ATK./2020 NAT
Író: --
Környezetismeret TK 3.o./OFI/Újgenerációs
Író: --
Munkajogi és vállalkozási alapismeretek 2017
Író: --
Panoráma-A földrajz új világa-tanári kézikönyv
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Kereskedjünk németül ! 1.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660593
Raktári szám:
MK-6059-1/I
Bruttó egységár
1290
Kereskedelmi alapismeretek és alapgyakorlatok
Író:
--
Kiadó:
Tankönyvmester Kiadó
ISBN:
9789639668195
Raktári szám:
TM-41001
Bruttó egységár
2320
Matematika 11-12. emelt szintű kiegészítő FGY.
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631962307
Raktári szám:
NT-14311/FGY/1
Bruttó egységár
1200