4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Történelem és társadalomismeret 9.-szakiskolás
Író: --
New English File pre-int.WB.-key(Biz)
Író: --
Érettségi matematika kpszintű feladats/2024(Biz)
Író: --
Színes irodalom 9. TK. NAT
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Magyar nyelv és irodalom kézik.. 9.o.-szakiskola
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Novitas Kiadó
ISBN:
9789639216280
Raktári szám:
PL-0075
Bruttó egységár
940
New Headway upp.-interm. (2nd Ed.) class kazetta
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194358040
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
3295
Olasz nyelvtani gyakorlatok
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631970043
Raktári szám:
NT-56579
Bruttó egységár
4990