4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Project 3 (1st Ed.) SB
Író: --
Irodalom 9. TK. I. rész NAT
Író: --
New Headway Beginner WB+key(3rd)(Biz)
Író: --
Studio d B1 Sprachtaining
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Anyanyelv szakképzősöknek 10. TK.
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636974589
Raktári szám:
MS-2190
Bruttó egységár
1075
In English Elementary WB Pack+CD
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194377454
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
2990
Átjárók-Irodalom TK
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631623017
Raktári szám:
CA-0044
Bruttó egységár
1222