4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
/Uso de las perifrasis verbales+Extension Digital
Író: --
Érettségi tételek történelemből/2019
Író: --
Ének-Zene 9-10.TK.
Író: --
Fizika Középiskolásoknak/Elektromosságtan
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Digitális kultúra TK. 10.o.NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9786156256393
Raktári szám:
OH-DIG10TA
Bruttó egységár
1780
Rising Star Intermediate SB
Író:
--
Kiadó:
Macmillan Kiadó
ISBN:
9780333953433
Raktári szám:
MM-
Bruttó egységár
2590
Magyar nyelv és kommunikáció 11-12. TK
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631947939
Raktári szám:
NT-01131-1231/1
Bruttó egységár
1530