4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Irányítástechnikai alapismeretek
Író: --
Kémia a szakiskolák számára 10. MF.
Író: --
Érettségi felkészítő Matematika Emelt 2024
Író: --
Irodalmi feladatok megoldásokkal 9.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Történelem 9.B TK/NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9786156178381
Raktári szám:
OH-TOR09TB
Bruttó egységár
2170
New Total English pre-int. TB.
Író:
--
Kiadó:
Longman Kiadó
ISBN:
9781408267288
Raktári szám:
LM-
Bruttó egységár
5850
Matematika fgy. II.
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631948141
Raktári szám:
NT-13135/II
Bruttó egységár
2610