4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Vendéglátó szakmai alapismeretek
Író: --
Lazán németül II.(BIZ)
Író: --
Történelem 10.Képességfejl.MF.
Író: --
Kidolgozott emelt szintű történelem érettségi 2019
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Fizika 9.-Szakiskolás MF.
Író:
--
Kiadó:
Korona Kiadó
ISBN:
9789639376373
Raktári szám:
KO-0133/M
Bruttó egységár
649
New Plus elementary class cd
Író:
--
Kiadó:
M.M.Publications
ISBN:
9789603799856
Raktári szám:
EK-
Bruttó egységár
2105
Színes irodalom 9. TK. NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9786155205033
Raktári szám:
KN-0010/2NT-0010/2
Bruttó egységár
2430