4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Számítástechnika középiskolásoknak
Író: --
Spoken English for Speakers of Other Languages
Író: --
Rajt-MF
Író: --
Sokszínű Irodalom 8. MF/NAT/2020
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia feladatgyűjtemény középiskolásoknak
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631644272
Raktári szám:
MK-4427-2
Bruttó egységár
1720
New Snapshot pre-intermediate WB
Író:
Chris Barker
Kiadó:
Longman Kiadó
ISBN:
9780582779488
Raktári szám:
LM-
Bruttó egységár
3175
Kémia MF. 10.o
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639396784
Raktári szám:
PD-198
Bruttó egységár
748