4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Kidolgozott emelt szintű történelem érettségi 2019
Író: --
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 1.
Író: --
Újgenerációs-Biológia 11 MF/ÚJ
Író: --
The New Cambridge English Course 2. WB
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660722
Raktári szám:
MK-6072-2
Ára: 2490
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Solutions Elementary 2nd SB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194552783
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
6990
Upstream Beginner WB
Író:
--
Kiadó:
Express Publishing
ISBN:
9781845587611
Raktári szám:
EX-
Bruttó egységár
3520
Érettségi tételek Magyar 30emelt szint/2024
Író:
--
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
ISBN:
9789634998129
Raktári szám:
MX-2003
Bruttó egységár
3880