Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.

Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660722 MK-6072-2
Ára: 2490

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Aktuell 3.TK.
Themen Aktuell 3.TK.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190016921
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár3240

Kötelező versek elemzése 9-12. NAT 2020
Kötelező versek elemzése 9-12. NAT 2020
Író: --
Kiadó: MRO Historia
ISBN: 9789635781737
Raktári szám: MRO

Bruttó egységár3490

Magyar nyelv 11. Témazáró
Magyar nyelv 11. Témazáró
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639396470
Raktári szám: PD-020

Bruttó egységár580